PORTFOLIO OM MODELLERA TEAM Modelleras årsbok 2012

Anette Eriksson,
arkitekt MSA
anette.eriksson@modellera.se

Arkitekt från Lunds tekniska högskola, tillbakaflyttad till Eskilstunatrakterna efter många om- och genvägar. Form, funktion och människor är alla viktiga i mitt skapande av arkitektur. Hus i alla former och färger är kul. Socionom sen tidigare men bytte bana mitt så det sociala kommer alltid att finnas där. Jag gillar att förflytta mig - till fots, på mc, eller i luften spelar ingen roll. Det får gärna vara långt och innehålla mycket. Är det till fots har jag gärna hund med mig. Jag tycker om att vara tillbaka bland träden och lämna de skånska slätterna bakom mig.

Stella Lindstam
arkitekt SAR/MSA
stella.lindstam@modellera.se dir/mob: 08-41003712

Humaniora, estetik och teknik är exempel på intressen som jag sammanfogar i arkitekturen. Arkitekt från Lunds Tekniska högskola, mamma till två söner, uppvuxen i Växjö, därefter Skåne, nu Eskilstunait! Bakom mig har jag bland annat konstsim, klädformgivning i det egenskapade klädmärket StellaSofia och arbete på Jais-Nielsen & White arkitekter. Älskar skidåkning i alla former och mörk choklad!

Agnes Tomaszuk,
planarkitekt
agnes.tomaszuk@modellera.se

Planarkitekt från Wroclaws Tekniska Högskola i sydvästra Polen, med vidareutbildning inom fastighetsvärdering. För mig hör arkitektur gärna ihop med enkla, funktionella och moderna lösningar. Jag kom till Sverige och Nyköping i februari 2010. Nu bor jag i Eskilstuna och uppskattar den Skandinaviska naturen. Gärna genom promenader, cykla eller att resa, vilket jag gärna gör även utanför Skandinavien. Jag kan dessutom inte leva utan böcker, musik och godis.

Lars Lindell
illustratör
lars.lindell@modellera.se
mob: 073-0914097

Sedan barndommen väldigt teknikintresserad med ett brinnande intresse för att skapa och berätta historier. Det som under vardagen ger inspiration till en dags arbete kan under lediga stunder fungera utmärkt som rekreation. Mina breda kunskaper inom området grafik och 3D använder jag flitigt i såväl produktioner som i undervisning på en skola för animation.